fbpx
+32 50 415 333
Geef ons een belletje
Zeedijk 214 bus 4, 8370 Blankenberge
Of kom even langs
9.00-17.00 / ma-zat
Wij staan tot jouw dienst!
Geavanceerd zoeken
wij vonden 0 resultaten
Jouw zoekresultaten

Waarom in 2020 een huis kopen in Griekenland

Aangemaakt door Kept'n Vastgoed op 17 januari 2020
| 0

Wil je graag investeren in vastgoed? Ga je graag naar Griekenland of naar de mooie Griekse eilanden en twijfel je om er iets te kopen? Wij geven jou drie goede redenen om je eigen huis of villa te kopen in Griekenland in 2020.

1. Prijs

De prijzen van de Griekse vastgoedmarkt liggen relatief lager dan op onze Belgische vastgoedmarkt. Dit, omwille van de economische crisis die Griekenland jarenlang heeft geteisterd. De omstandigheden zijn nu echter aan het verbeteren, waardoor de vastgoed nu ook weer duurder zal worden.

2. Goede investering

Een huis kopen in het buitenland als investering is één iets, maar wat met de inkomsten? Is het de investering waard? Het antwoord is ja, absoluut.
Griekenland is en blijft een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Belgen, als ook van onze buurlanden. Aan toeristen dus, geen gebrek! Jouw vakantiehuis in Griekenland kan zo aardig wat geld opbrengen wanneer jij er niet verblijft.
Geen tijd om alle administratie en dergelijke op te volgen die hiermee gepaard gaat? Er zijn tal van plaatselijke firma’s die gespecialiseerd zijn in het verhuren, opvolgen, opkuisen,… van jouw vakantiehuis! Zo hoef jij helemaal niets te doen.

3. Nieuwbouw met zicht op zee

Er zijn nog héél wat stukken Griekse kust, zeker op de eilanden, waar nog mooie bouwgronden te koop zijn voor weinig geld. Dit, dichtbij stranden, authentieke dorpjes en met een adembenemend verzicht op de zee of op de bergen. Het is absoluut nog niet volgebouwd zoals op het merendeel van de Spaanse kustlijn bijvoorbeeld.

Kept’n Vastgoed in Griekenland

Ja hoor, wij zijn ook actief met vastgoed in Griekenland bezig! Op dit ogenblik hebben we een aantal nieuwbouwprojecten te koop op Kreta en werken we samen met collega’s ter plaatse. Zij kennen de streek als geen ander, kennen de Griekse wetgeving en spreken ook Nederlands.
Samen met hen kunnen wij jouw ideale huis, villa of appartement bouwen op Kreta op jouw favoriete bouwgrond.

Neem gerust vrijblijvend contact op, we leggen je graag de mogelijkheden uit. Ook een bezoek ter plaatse is mogelijk met onze collega’s. Ze organiseren voor jou een korte rondreis in de streek zodat je jouw favoriete plek kan spotten. Eens je jouw ideale bouwgrond gevonden hebt, kan er bekeken worden welke nieuwbouw je er wenst te realiseren. Dit, met gratis advies van interieurdesigners!

Droom niet langer, doe het nu.

050/415.333info@keptn.be

Woningen vergelijken