+32 50 415 333
Geef ons een belletje
Zeedijk 214 bus 4, 8370 Blankenberge
Of kom even langs
9.00-17.00 / ma-zat
Wij staan tot jouw dienst!
Geavanceerd zoeken

€ 500 tot € 1.500.000

wij vonden 0 resultaten
Jouw zoekresultaten

Nieuwbouw vakantievilla’s te koop

Op aanvraag

,
73100

add to favorites
ID woning : 26428
Bouwjaar: 2020
Etage: GLV

Troeven

open keuken
inloopdouche
apart toilet
berging
terras
tuin
panoramisch zicht
dubbele beglazing

Omschrijving

Op het westelijk stukje Kreta (Griekenland), dicht bij het prachtige Chania, bouwen wij in samenwerking met een plaatselijk bouwbedrijf prachtige vakantievilla’s met zicht op zee. Prachtige zandstranden, authentieke dorpjes met kronkelende straatjes, ontzettend gastvrije mensen en een overheerlijke keuken… Wie wil er daar nu niet tot rust komen?

De foto’s die je hier kunt zien zijn slechts renders van wat wij voor ogen hebben. De villa’s moeten nog gebouwd worden en kunnen absoluut nog naar wens worden aangepast of ingedeeld. Onze Belgische collega’s ter plaatse ontvangen u graag voor een bezoek en een rondleiding in de prachtige streek!
Liever ergens anders op Kreta of een hele andere woning? Alles kan!

Wij kunnen u, zowel in België als op Kreta, in het Nederlands informeren en bijstaan over alle details bij de aankoop van een woning in Griekenland. Ons professioneel team, bestaande uit o.a. een burgerlijk ingenieur/architect en jurist begeleiden en informeren je van A tot Z!

Zou je graag in zo’n leuke vakantievilla investeren en verhuren wanneer je er niet bent? Ons team ter plaatse kan ook zorgen voor het onderhoud én voor de verhuring van jouw nieuwe villa! Zo hoef jij je nergens nog zorgen om te maken…

Benieuwd naar de mogelijkheden? We ontvangen je graag op afspraak op kantoor! 050/415.333 – info@keptn.be.

Contacteer mij

Schedule a showing?

Woningen vergelijken